> Biologisch Eten & Drinken > Conjes Patiserrie

Conjes Patiserrie

- Friesland

 

Bij Conjes Patisserie leer je gezonde en heerlijke lekkernijen maken die zoveel mogelijk vrij zijn van geraffineerde suikers, gluten en lactose.
Met natuurlijke en eerlijke ingrediënten.

 


Conjes Patisserie werkt in zuid-west Friesland en biedt verschillende workshops aan, ook geven zij Masterclasses en kun je een Patisserie Opleiding volgen in Balk. Via verschillende verkooppunten in o.a. Oudemirdum en Balk zijn hun producten te koop.

Zij werken met verschillende producten van onder andere de biologisch dynamische Graasboerderij in Sondel en boekweitmeel van Mole’t Lam in Woudsend. Voor de overige producten waar ze mee werken hebben ze gekozen voor leveranciers die op een zo natuurlijke en eerlijke manier werken en produceren.

Bij Conjes hebben ze een nieuw concept ontwikkeld, namelijk een duurzaam Receptenblik met 40+ recepten. Hierin vind je lekkernijen met producten die de gezondheid ondersteunen. Voor elk seizoen bijpassende recepten en zoveel mogelijk vrij zijn van geraffineerde suikers, gluten, lactose en mogelijkheid tot vega(n).  Voor meer informatie kijk op de website.