Over Groen Doen

“GroenDoen.frl is ontstaan door mijn zoektocht naar een bewuster leven. Onderweg verwonder ik mij en laat ik me verrassen wat Friesland en vooral de Friezen mij te bieden hebben.”

 
 


 
 

Jildou_annema

 

GroenDoen.frl is ontstaan door mijn eigen zoektocht naar een bewuster en groener leven. Met de kinderen wilde ik wel eens wat anders dan naar de grote publiekstrekkers. Even iets minder massaal en graag lekker buiten. In Friesland is de natuur zo binnen handbereik, hier is groen er voor iedereen, overal en altijd. En er zijn veel dingen te doen waarvan ik niet eens wist dat het bestond. En daarom deel ik dit graag jou, zodat er meer mensen van kunnen genieten.

Voor mij betekent groen meer dan alleen de natuur, het is een lifestyle aan het worden. Veel meer mensen willen bewuster en duurzamer gaan leven, dat kun je op veel facetten van het leven gaan doen. Hoe je dit kan doen, waar en met wie, probeer ik voor jou in kaart te brengen. 

GroenDoen richt zich op groene uitjes, open zwemwater, duurzaamheid, kringlopen,duurzame (vintage) kleding, eco-lifestyle, biologisch&fairtrade eten en drinken in Fryslân. Ik hoop jou via mijn website te inspireren.

Onderweg in mijn zoektocht verwonder ik mij en laat ik me verrassen door wat Friesland en de Friezen mij te bieden hebben. 

Ontdek je met me mee?